Categorieën

Service

Code Beveiliging breidt dienstverlening uit met mobiele surveillance

Code Beveiliging breidt dienstverlening uit met mobiele surveillance
Bedrijven nieuws

Code Beveiliging breidt dienstverlening uit met mobiele surveillance

  • Advertorial
  • 24-01-2024
  • Bedrijven nieuws
Code Beveiliging breidt dienstverlening uit met mobiele surveillance


SCHIEDAM - Code Beveiliging B.V, een gerenommeerd beveiligingsbedrijf, heeft onlangs aangekondigd haar diensten uit te breiden met mobiele surveillance in de regio van Schiedam. Deze stap markeert een significante groei voor het bedrijf, dat al jaren bekend staat als specialist op het gebied van zorgbeveiliging.



De evolutie van Code Beveiliging B.V.



Code Beveiliging is opgericht in het jaar 1996 met een focus op het leveren van zorgbeveiliging. Wij hebben in de loop der jaren een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en professionaliteit. Met een team van goed opgeleide beveiligingsmedewerkers, heeft Code Beveiliging B.V. zich steeds meer ontwikkeld tot een full-service beveiligingsorganisatie. De uitbreiding naar mobiele surveillance diensten is een natuurlijke stap in de groei van het bedrijf.



Mobiele surveillance: een toegevoegde waarde voor Schiedam
De introductie van mobiele surveillance in Schiedam is een belangrijke ontwikkeling voor de lokale gemeenschap. Deze diensten bieden extra veiligheid en zichtbaarheid in verschillende wijken, wat bijdraagt aan het algemene veiligheidsgevoel van de inwoners. Mobiele surveillance-eenheden zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en communicatiemiddelen, waardoor ze snel kunnen reageren op verschillende situaties.



De expertise van Code Beveiliging B.V. in zorgbeveiliging


Naast de nieuwe mobiele surveillance diensten, blijft Code Beveiliging B.V. een vooraanstaande aanbieder van zorgbeveiliging. Met jarenlange ervaring in deze sector, biedt het bedrijf op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor zorginstellingen. Hun aanpak is gericht op het creëren van een veilige en gastvrije omgeving voor zowel patiënten als medewerkers in de zorgsector.



Een toekomstgericht beveiligingsbedrijf


Code Beveiliging B.V. blijft zich inzetten voor innovatie en ontwikkeling in de beveiligingsbranche. Met de uitbreiding van hun diensten naar mobiele surveillance, toont het bedrijf aan dat het inspeelt op de veranderende behoeften van de markt en haar klanten. De focus ligt daarbij op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten, afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant.


Neem vrijblijvend contact op


Aarzel niet langer en neem contact op met Code Beveiliging B.V. om te verkennen op welke wijze wij een bijdrage kunnen leveren aan de veiligheid en beveiliging van uw object. Onze gespecialiseerde beveiligers zijn er om u te voorzien van beveiligingsoplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw organisatie en de unieke uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer details en ontvang een volledig overzicht van onze uitgebreide dienstverlening. Onze expertise strekt zich uit van kleinere gemeenschappen zoals Schiedam tot grote stedelijke gebieden zoals Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

We zijn te bereiken via E: [email protected] of T: 085 - 050 1352 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.