Categorie├źn

Service

Elckerlyc: prijs Akkodis Tech Academy voor meeste impact

Elckerlyc: prijs Akkodis Tech Academy voor meeste impact
Nieuws

Elckerlyc: prijs Akkodis Tech Academy voor meeste impact

  • Advertorial
  • 10-03-2023
  • Nieuws
Elckerlyc: prijs Akkodis Tech Academy voor meeste impact

Het resultaat: vijftig welkomstpakketten met essentiële middelen voor degenen die bij de stichting terechtkomen, zoals een tandenborstel, douchegel en shampoo; foto: stock


VLAARDINGEN – Stichting Elckerlyc, een organisatie die zich inzet om zelfredzaamheid te faciliteren, heeft afgelopen week uit handen van Akkodis Tech Academy een prijs ontvangen voor meest impactvolle organisatie.

Een groep van acht trainees kwam vorig jaar in actie om geld in te zamelen voor de mensen die opgevangen worden door Stichting Elckerlyc. Het resultaat? Vijftig welkomstpakketten met essentiële middelen voor degenen die bij de stichting terechtkomen, zoals een tandenborstel, douchegel en shampoo. Ook zitten er in deze pakketten producten die een klein beetje troost en comfort bieden, zoals een kaarsje. Deze actie werd door Akkodis Tech Academy zo gewaardeerd, dat de groep als beloning een cheque van 1.250 euro hebben ontvangen om aan Stichting Elckerlyc uit te reiken.

“Met het inzetten van een Impact Day hopen we dat onze trainees niet alleen met werk bezig zijn, maar ook maatschappelijke inzet tonen," zegt directeur van Akkodis Tech Academy Pascal Alberts. “Deze groep heeft zeker aangetoond impact te kunnen maken en dat voor zo’n mooie organisatie als Stichting Elckerlyc. Chapeau!”

Stichting Elckerlyc ondersteunt cliënten zodanig, dat zij zo spoedig, zelfstandig en zelfredzaam mogelijk weer een eigen bestaan in de maatschappij hebben en weten te behouden. Haar visie daarbij is dat volwassen personen in Nederland zelf de verantwoording dragen voor de invulling van het eigen leven, voor de kinderen zorgen die aan hen zijn toevertrouwd en actief participeren in de samenleving. Meer informatie over deze stichting is te vinden via I: https://www.stichting-elckerlyc-vlaardingen.nl.

Stichting Elckerlyc

Oosthavenkade 31, Vlaardingen

Meer over Stichting Elckerlyc →