Categorie├źn

Service

Excelsior'20 verliest derde derby

Excelsior'20 verliest derde derby
Sport

Excelsior'20 verliest derde derby

  • Redactie
  • 10-10-2020
  • Sport
Excelsior'20 verliest derde derby

VOETBAL - Excelsior'20 was al toe aan zijn derde derby van het nog jonge seizoen. Na SVV en Hermes-DVS moesten de wit-zwarten het vandaag opnemen tegen PPSC. Opnieuw delfde Excelsior'20 het onderspit; PPSC won vrij eenvoudig met 5-0.

In de Vierde Klasse F stond de derby tussen PPSC en Excelsior´20 op het programma. PPSC won de thuiswedstrijd eenvoudig met 5-0. Voor PPSC betekende het de eerste overwinning van het seizoen, na twee gelijke spelen. 

Hermes-DVS bracht HWD de eerste nederlaag van het seizoen toe. Daar had het lang weinig van weg: kort na rust kwam Het Witte Dorp met 0-2 voor. Maar met drie goals trok de ploeg van Harga toch aan het langste eind, met een derde goal vijf minuten voor tijd.

Hermes-DVS is nu de beste Schiedamse ploeg in de competitie. Het staat vierde, met zeven uit vier. PPSC volgt met vijf uit drie en staat op plaats zes. SVV, dat vandaag voor het eerst verloor - met 4-0 tegen MSV'71 - staat op plaats acht. Excelsior'20 is met een punt uit vier een na laatste op plek dertien.

Kethel Spaland won van Leonidas. Het werd in Rotterdam 2-4. HBSS was vrij. Kethel Spaland staat nu vijfde in de Derde Klasse C.