Categorieën

Service

Het nut van tv- en andere debatten

Het nut van tv- en andere debatten
Politiek

Het nut van tv- en andere debatten

  • Redactie
  • 13-11-2023
  • Politiek
Het nut van tv- en andere debatten

RONDVRAAG - ‘In gesprek met de kiezer’ heette het verkiezingsdebat bij RTL gisteren, en - het moet gezegd - Lilian Marijnissen, Caroline van der Plas, Geert Wilders, Dilan Yesilgöz, Rob Jetten en Esther Ouwehand maakten van hun hart geen moordkuil en kwamen met praktische programmapunten die de toekomst van Nederland op het gebied van wonen, zorg en bestaanszekerheid moeten verbeteren. 

Het was het zoveelste debat dat de meeste van deze zes al voerden: College Tour, Op 1, Het grote landbouwdebat, het BNR-woondebat, het geopolitieke verkiezingsdebat, Frans Timmermans en Pieter Omtzigt in gesprek, het dierendebat, het grote defensieverkiezingsdebat, het gezondheidszorgdebat, het grote volkshuisvestingdebat, het Radio 1-debat, het verkiezingsdebat Onderzoek & Wetenschap, de lijst is schier eindeloos. En er komen er de komende tien dagen nog zeker twee, drie per dag aan, hetzij in het land, hetzij in de studio en op tv te zien.

Grote vraag is: maken al die debatten iets uit? Halen de deelnemers erin echt kiezers over om hun stem te geven?

Daarom aan u de vraag: bent u van plan anders te stemmen dan u enkele weken geleden dacht, omdat u recent een politicus toch wel zeer goeie - of slechte - dingen hebt horen zeggen? 

Vul in het blok hieronder uw antwoord in - of klik hier.


Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers