Categorie├źn

Service

Lezing over rouwverwerking bij Matrice

Lezing over rouwverwerking bij Matrice
In memoriam

Lezing over rouwverwerking bij Matrice

  • Advertorial
  • 29-03-2024
  • In memoriam
Lezing over rouwverwerking bij Matrice

SCHIEDAM - In een tijd waarin elk rouwproces uniek is, nodigt Matrice Uitvaartbegeleiding u graag uit voor een bijzondere lezing over rouwverwerking, gepresenteerd door de gerenommeerde auteur en expert, Manu Keirse. Als psycholoog en medicus, met een indrukwekkend oeuvre aan boeken over rouw en verdriet, biedt Keirse diepgaande inzichten en praktische ondersteuning voor hen die met verlies te maken hebben.

Deze lezing zal plaatsvinden op zondag 14 april, in het uitvaartcentrum van Matrice Uitvaartbegeleiding aan de Prins Bernhardlaan 121 in Schiedam. Vanaf half twee zijn gasten van harte welkom. De lezing zal om twee uur van start gaan. Na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen en persoonlijke interactie, ondersteund door de aanwezigheid van onze uitvaartbegeleidsters.

Deze waardevolle ervaring wordt kosteloos aangeboden, als een blijk van steun en medeleven vanuit Matrice Uitvaartbegeleiding aan mensen die te maken hebben met rouw en verlies. U bent ook van harte welkom als u uit belangstelling aanwezig wilt zijn. Gasten worden aangemoedigd om hun aanwezigheid te bevestigen en eventuele vragen voorafgaand aan de lezing door te geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons op T: 010-2732424 of via E: [email protected]. Het aantal plaatsen is beperkt, aanmelden is daardoor belangrijk. Dit kunt u doen via deze link.Matrice Uitvaartbegeleiding

Prins Bernhardlaan 121, Schiedam

Meer over Matrice Uitvaartbegeleiding →