Categorieën

Service

Matrice: iets terugdoen voor Schiedam

Matrice: iets terugdoen voor Schiedam
Nieuws

Matrice: iets terugdoen voor Schiedam

  • Advertorial
  • 25-10-2022
  • Nieuws
Matrice: iets terugdoen voor Schiedam

SCHIEDAM - Bericht van Matrice, na de week die nog lang herinnerd zal worden na de consternatie rond de gekapte populieren.

"Afgelopen week hebben wij noodgedwongen een aantal bomen moeten laten kappen op het terrein van Matrice in Schiedam. Zodra wij wisten dat deze mooie bomen moesten verdwijnen, zijn we plannen gaan maken voor het terugplaatsen van nieuwe bomen. Het planten zal nog wel even duren tot het voorjaar van 2023.

Hierboven zie je een impressie van ons plan om nieuwe bomen te planten. Zo kun je zien hoe het er straks bij benadering uit gaat zien in de Prins Bernhardlaan.

Matrice wil verder heel graag iets terug doen voor de bewoners van Schiedam, als extra compensatie voor de verloren bomen.

Daarom hebben we besloten om een aantal jonge bomen cadeau te gaan geven aan de gemeenschap. Onze wens is om deze herbeplanting en de schenking van deze bomen samen met de Bomenridders op te pakken en vorm te geven. Zij weten als geen ander waar deze nieuwe bomen in Schiedam het beste tot hun recht zouden komen."

Matrice Uitvaartbegeleiding

Prins Bernhardlaan 121, Schiedam

Meer over Matrice Uitvaartbegeleiding →