Categorie├źn

Service

Schieten in centrum

Schieten in centrum
112

Schieten in centrum

  • Redactie/Flashphoto
  • 25-06-2020
  • 112
Schieten in centrum

Foto's: FlashphotoNL


Laatste nieuws:  De politie heeft twee verdachten aangehouden in verband met het schieten gistermiddag voor de deur bij café Pleinzicht op de hoek Singel/ PKO-laan. .

Een verkeersruzie ging aan het schieten vooraf. De bewoners van het pand waarvan een kogel door een ruit ging, waren niet thuis.

Volgens de politie zaten twee mannen op een terrasje voor het café, toen er een auto voorbij reed. "In die auto zaten twee mannen waar één van de terrasbezoekers eerder die dag een verkeersruzie mee had gehad. Ook nu zaten de gemoederen blijkbaar nog hoog. Er werd over en weer geschreeuwd. Vervolgens werd vanuit de auto geschoten."

Agenten vonden op straat een huls en later in een woning op de tweede verdieping een inslag. "Achter het raam stond een, gelukkig lege, kinderwagen." De verdachten gingen er in hun auto vandoor. Met behulp van de beschrijving van de auto en verdachten door getuigen kon de politie enkele uren later twee verdachten aanhouden; een 26-jarige Vlaardinger en een 29-jarige Rotterdammer.


SCHIEDAM - Vanmiddag kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een schietpartij aan de Singel.

Uiteindelijk bleek er een kogelgat te zitten in een ruit in een woning aan de Professor Kamerlingh Onneslaan. Op straat is er één kogelhuls aangetroffen. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet bekend. Er zijn geen gewonden.