Categorieën

Service

Sir Winston Fun & Games hoofdpartner de Spartaantjes

Sir Winston Fun & Games hoofdpartner de Spartaantjes
Uit

Sir Winston Fun & Games hoofdpartner de Spartaantjes

  • Advertentie
  • 23-09-2019
  • Uit
SCHIEDAM - Sir Winston Fun & Games is de nieuwe hoofdpartner van ‘Kidsclub de Spartaantjes’. Sir Winston Fun & Games, gevestigd in de foyer van de Euroscoop, staat vol spannende en leuke (behendigheid)spellen. Niet alleen de allernieuwste games, maar ook klassieke arcadespellen.

De samenwerking wordt afgetrapt met het eerste Kids Club-evenement van dit seizoen op zondag 6 oktober. Tevens ontvangen alle leden van de Kids Club een voucher, waarmee er voor dertig minuten gratis gespeeld mag worden in Schiedam.

Rogier Schmitt van Sir Winston Fun & Games is verheugd met de samenwerking: "Voor ons is het natuurlijk erg fijn dat we via Sparta, waar wij met een van onze andere ondernemingen al enige tijd als sponsor aan verbonden zijn, nu middels de Kids Club ook een jongere lokale doelgroep aan ons kunnen verbinden. We kijken uit naar de samenwerking en zullen veel leuke activiteiten gaan organiseren in samenwerking met Sparta én andere ondernemers. Zo verbinden we lokale partijen met elkaar en zorgen we voor een sterke lokale economie in Schiedam. We hopen de Spartaantjes hier in ieder geval veelvuldig te mogen verwelkomen. Tot snel!"

de Stijlerij

Prof Kamerlingh Onnesln 181, Schiedam

Meer over de Stijlerij →