Categorieën

Service

Theaterkaarten vanaf vanavond te koop

Theaterkaarten vanaf vanavond te koop
Uit

Theaterkaarten vanaf vanavond te koop

  • Redactie
  • 12-05-2017
  • Uit

Vreemde kostgangers

SCHIEDAM – De voorverkoop van kaarten voor het komend seizoen gaat bij Theater aan de Schie vanavond van start.

Reserveren van toegangsbewijzen voor de voorstellingen na de zomer via internet kan vanaf vanavond zes uur. Een belangrijk moment, aldus theaterdirecteur Rob Roos. “Spannend. Je bent er twee jaar mee bezig en dus ben je erg benieuwd naar wat het publiek er van vindt.”

Hoge verwachtingen heeft Roos onder meer van The Analogues – 'beter kun je de Beatles niet horen' –, Vreemde Kostgangers, met Boudewijn de Groot, Henny Vrienten en George Kooijmans – 'zij spelen maar in enkele zalen' – en The Three Degrees – 'de originele, die blazen je met hun band uit je stoel'. En een persoonlijke favoriet: Alex Klaassen.

De voorstellingen van deze artiesten en die van anderen, presenteert het theater op 9 en 10 september, tijdens Parade aan de Schie. In het weekend van Open Monumentendag en Opera aan de Schie wil het theater door middel van previews Schiedammers en andere enthousiast maken voor het programma van komend seizoen.

Ieder die mu al, vanaf vanavond, kaarten wil reserveren voor voorstellingen in het komende seizoen – weet wel: de vrienden van het theater hebben dat al vanaf dinsdag kunnen doen – kan deze vinden op www.theateraandeschie.nl.