Categorie├źn

Service

Uw zomervakantieboek

Uw zomervakantieboek
Winkelen

Uw zomervakantieboek

  • Advertentie
  • 30-08-2022
  • Winkelen
Uw zomervakantieboek

Laatste nieuws: De actie is verlengd. De reacties komen nog immer zo lekker binnendruppelen, dat we de lezers een week extra de kans geven om te reageren. Vooruit: tot de Brandersfeesten zijn jullie verhalen welkom. Wij openen nu dagelijks met nog meer plezier onze mailbox [email protected].

SCHIEDAM - ’t is weer voorbij die mooie zomer. We zijn weer begonnen. Aan de slag, naar school of weer op de bouwplaats, het kantoor of in de winkel. Velen hebben genoten van een heerlijke vakantietijd; op reis, naar de Veluwe of het Gardameer, of gewoon luierend de zomer door, met minder haast, meer tijd voor jezelf, je gezin en je vrienden. 

Soms wordt iets anders ook zo’n ‘vriend’: een boek. Een goed boek, waarin je wegmijmert aan het meer, of dat je leven een beetje op losse schroeven zet: nieuwe ideeën, tijd om het over een andere boeg te gooien. Dat kan de kracht zijn van een boek. 

Het Schiedams Boekhuis en Schiedam24 organiseren nu een kleine prijsvraag, gewoon, om nog even te kunnen blijven hangen in die bijzondere weken aan de costa, op de Friese meren of op het eigen balkon. Wat was uw vakantieboek van deze zomer? Vertel ons erover, in een paar woorden, of een paar woorden meer. Wat was er zo bijzonder aan precies dat boek dat u las?

Stuur uw verhaal voor 15 september naar [email protected]. Onder de inzenders verloten we enkele boekenbonnen van twintig euro. Mogen we uw verhaal ook aan anderen laten kennen, bijvoorbeeld op deze site? We zijn heel benieuwd, naar uw zomervakantieboek van 2022.

Het Schiedams Boekhuis

Hoogstraat 106, Schiedam

Meer over Het Schiedams Boekhuis →