Categorieën

Service

Verueño maakt voor feestje overstap naar Havenkerk

Verueño maakt voor feestje overstap naar Havenkerk
Uit

Verueño maakt voor feestje overstap naar Havenkerk

  • Redactie
  • 03-02-2024
  • Uit
Verueño maakt voor feestje overstap naar Havenkerk


SCHIEDAM - Verueño bestaat 12,5 jaar, op 1 maart en dat wordt gevierd. Daarbij wordt - 'voor één keer - het Julianapark ingeruild voor de Havenkerk.

Daar wordt op de eerste maart het traditionele wereldse driegangendiner verzorgd. Natuurlijk met muziek, in dit geval de Zuid-Amerikaanse van Mirre Valkenburg en Alvaro Rovira Ruiz, trouwe vrienden van Verueño. Uiteraard zijn er kosten aan het diner verbonden; om aan te kunnen schuiven is daarom aanmelden (E: [email protected]) verplicht. Een couvert kost dertig euro. 

Zaterdagavond 2 maart maakt Convoi Exceptional, eveneens oude vrienden van Verueño, het feest. Vanaf acht uur, in de Havenkerk. Na de muzikanten is het aan de dj om de dansvloer vol te houden. De toegang is gratis.

Op zaterdagmiddag worden zes huiskamerconcerten aangeboden, op adressen in het centrum en het Nassaukwartier. Het is aan het publiek om te bepalen welke muzikanten uitgenodigd worden. Ieder kan stemmen op drie favoriete ensembles die in de afgelopen 12,5 jaar optraden in het park. "De aanvragen stromen nu al binnen", aldus de organisatoren. Prijs voor deelname: € 10,- voor vier concerten+hapje/drankje. 

Hieronder staat een selectie van de optredens. Klik de namen aan, om een top 3 te kiezen en nog eens terug te mijmeren naar 12,5 jaar Verueño. Doe dat wel dit weekend, want uw inbreng wordt voor maandag aanstaande verwacht (ook hier E: [email protected])

Giani Lincan     

* Izaline Calister    https://www.izalinecalister.com/

Bezm-i safa      

* Samira Dainan     

* Magda Mendes    

* Lilian Vieira    

* Dina Medina    

* Karima el Fillali/Jamil al Asadi 

* Qasyoun      

* BalconyPlayers    

* Mirre en Alvaro & vrienden    

* Let’s be gypsies     

* Rebetika