Categorie├źn

Service

Beyond Fighting

Beyond Fighting

Terug

Wie zijn wij?

Beyond Fighting is een jonge onderneming die sommige dingen net iets anders doet. Wij doen niet aan boksen of kickboksen maar aan kickboxfit. Dit is een uitgeklede vorm van de regulieren kickboxlessen zonder de wedstrijdtraining en sparring. Hierdoor zijn onze lessen laagdrempelig. Iemand die nog nooit heeft gesport zou zo kunnen aansluiten bij ons. De leeftijden variëren van vijf jaar tot en met 65 jaar.

Naast deze les kan je bij ons terecht voor bokzaklessen, circuittraining en personal training. De fysieke en emotionele veiligheid van onze leden staat boven de leerstof. Leerlingen die (misschien) overwegen om wedstrijden te gaan doen, raden wij aan zich niet bij ons te melden. Wij kunnen jullie helaas niet helpen.

De trainingen worden gegeven op sportcomplex Prins Willem Alexander. De jeugdlessen zijn op de maandag en woensdag om vijf uur 's middags. Voor de volwassenen hebben wij zes dagen per week kickboxfit lessen. Die variëren van de ochtend tot en met de avond. Dus ook mensen die in de avond werken of onregelmatige diensten draaien kunnen bij ons trainen
Wat kan je van ons verwachten?
Nadat jij je via onze site aanmeldt voor een proeflespakket nemen we eerst telefonisch contact met je op. Wij zullen dan een aantal zaken met jou bespreken, zodat wij beiden weten wat wij van elkaar kunnen verwachten. Bij ons krijg je niet één maar drie gratis proeflessen, zodat je een goed beeld krijgt van onze lessen. Zo kan je een goede beslissing nemen of je wel of niet verder zal gaan bij ons. Daarnaast kun je kosteloos gebruik maken van leen handschoenen en scheenbeschermers tijden de proeflessen.

Wil jij graag drie keer een les met ons mee doen? Meld je dan via onze site aan. Kijk voor meer informatie op onze site of volg ons via Facebook en Instagram.