Categorieën

Service

Beyond Fighting bestaat twee jaar

Beyond Fighting bestaat twee jaar
Sport

Beyond Fighting bestaat twee jaar

  • Advertorial
  • 26-05-2023
  • Sport
Beyond Fighting bestaat twee jaar

Een jubileum voor Beyond Fighting; foto: Beyond Fighting


SCHIEDAM - Beyond Fighting bestaat vandaag twee jaar.

Wat begon als een hobby in een gymzaal om de frustraties van een Corona lockdown te verwerken, is in korte tijd uitgegroeid tot een prachtige eigen sportclub waar jong en oud op een laagdrempelige manier hun hoofd kunnen leegmaken door bezig te zijn met sport. Het is een plek waar je niet beoordeeld of veroordeeld wordt op wat je niet kan, maar waar je lekker bezig kunt zijn met datgene wat je wel kunt en leuk vindt om te doen. Ook dit is topsport!

Het succes van Beyond Fighting is mede te danken aan het team van vrijwilligers, ouders en andere betrokkenen die het mogelijk maken om deze sportclub aan te bieden aan de leden. Maar natuurlijk ook aan de leden zelf, zonder hun inzet en passie was dit nooit mogelijk geweest. De onzekere periode over de huisvesting van volgend kalenderjaar waarin zij als organisatie momenteel in verkeren werpt echter een schaduw over hedendaagse euforie. Ook merken de leden dit helaas. Beyond Fighting hoopt van harte dat hier spoedig duidelijkheid over komt. Hoe eerder hoe beter!

In het afgelopen jaar hebben zij veel hoogtepunten gehad, maar er is er één dat echt bovenaan staat: de deelname van vorige week aan de Rennen voor Sophia run waarin zij € 1835,- hebben opgehaald voor het Sophia kinderziekenhuis. Zij zullen het opgehaalde bedrag aanvullen tot een mooi rond bedrag van €2000. Beyond Fighting hoopt volgend jaar zelf een sportevenement te kunnen organiseren voor dit geweldig doel! De voorbereidingen zijn al gestart.

Beyond Fighting

Zoomweg 2, Schiedam

Meer over Beyond Fighting →