Categorieën

Service

Poppodium De Kroepoekfabriek

Poppodium De Kroepoekfabriek

Terug
/files/schiedam24/bedrijven/kroepoekfabriek/kroepoekfabriek.jpeg

De Kroepoekfabriek is een sfeervol poppodium in het centrum van Vlaardingen, waar landelijke acts en regionale helden elkaar afwisselen. Van rock tot hiphop, van metal tot singer-songwriter en van dansavonden tot jamsessies; het muzikale aanbod van De Kroepoekfabriek is breed, zodat zoveel mogelijk muziekliefhebbers hier, voor een redelijke prijs, kunnen genieten van livemuziek. Namen als Gruppo Sportivo, De Staat, Lucky Fonz III, Winne, Hausmagger, Gers Pardoel, Lange Frans, Moke, The Kik, The Deaf en Blaudzun betraden hier al het podium. Zie het complete programma op www.kroepoekfabriek.nl.

Ruimtes huren

Op de avonden dat er geen cultureel evenement is, kunnen bedrijven en particuliere De Kroepoekfabriek huren voor evenementen, vergaderingen, presentaties of workshops. Door De Kroepoekfabriek af te huren, draag je direct bij aan het cultuurprogramma en talentontwikkeling. Inmiddels weten al veel bedrijven ons te vinden.
De Kroepoekfabriek is gevestigd in een authentiek pakhuis, een voormalige kroepoekfabriek aan de Koningin Wilhelminahaven. De podiumzaal, die zich bevindt op de begane grond en eerste verdieping, biedt ruimte aan 300 man/vrouw publiek. Verder hebben we een ruime dansstudio, volledig geïsoleerde muziekstudio en een mediastudio. Alle ruimtes zijn goed gefaciliteerd en kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

Talentontwikkeling

Alles is gericht op geven van ruimte en bieden van kansen aan talent, zowel op het podium als achter de schermen. Een grote groep vrijwillige krachten, ofwel de Kroe, werkt hard mee om het geheel tot een groot succes te maken. Behalve een relaxte en gezellige plek om nieuwe mensen te leren kennen en al werkend concerten bij te wonen, biedt De Kroepoekfabriek haar vrijwilligers ook zoveel mogelijk ruimte om ervaring op te doen, op het gebied van techniek, horeca, organisatie en concertfotografie.

Meer info, foto’s, contact, kaarten, huren, het complete programma… Alles is te vinden op www.kroepoekfabriek.nl.