Categorieën

Service

Scholengemeenschap Spieringshoek

Scholengemeenschap Spieringshoek

Terug
/files/schiedam24/bedrijven/spieringshoek/spieringshoekfoto_-_kopie.jpg

Op Spieringshoek ga je ervoor!

Kies je voor Spieringshoek, dan kies je voor net een beetje meer. Je ontdekt wat je leuk vindt en waar je echt goed in bent. Voor echt goed onderwijs, voor de beste leermiddelen, voor gave reizen en leuke schoolfeesten. Je krijgt het onderwijs dat bij jou past: havo, atheneum of gymnasium.

In de brugklas volg je standaard een half jaar Spaans en een half jaar theater. Ook kun je kiezen voor het Technasium, waar je onderzoekend leert, of de sportklas, je ontdekt hier leuke sporten. Ben je goed in Engels? Dan is er in de tweede klas een mogelijkheid Cambridge te volgen. Het maakt niet uit of je in de tweede klas op havo of vwo zit.

Vind je het fijn om op school - in alle rust en met begeleiding - je huiswerk te maken, dan kan je terecht in onze huiswerkklas. Wil je iets meer tijd aan een vak besteden? Dat kan in de brugklas tijdens keuzewerktijduren. Ook kan je rekenen op professionele begeleiding bij bijvoorbeeld faalangst of dyslexie. Voor intensievere begeleiding kun je, tegen betaling, online huiswerkbegeleiding afnemen bij onze samenwerkingspartner AFTER'S COOL.

Tijdens verschillende lessen werken we bovendien aan het vergroten van je zelfvertrouwen en respectvol met elkaar omgaan. Zo zorgen we ervoor dat Spieringshoek voor iedereen een fijne en veilige plek is.