Categorie├źn

Service

Stichting Primo Schiedam

Stichting Primo Schiedam

Terug


Over Stichting Primo Schiedam

Wij zijn een overkoepelende onderwijsorganisatie voor openbaar (speciaal) basisonderwijs in Schiedam. De 11 scholen van Primo Schiedam bieden een breed onderwijsaanbod. Onze scholen hebben allemaal een eigen gezicht, bieden onderwijs van hoge kwaliteit en zijn toegankelijk voor alle kinderen. Bij ons vindt je voor ieder kind van elk niveau een geschikte school. Alle Primo-scholen zijn brede scholen. Dat betekent dat ze intensief samenwerken met partners, zoals kinderopvang, welzijnsinstellingen en sport- en cultuurorganisaties. Zo bieden ze een veilige en uitdagende omgeving waarbinnen kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Werken bij Primo? Jij doet er toe!

Je wilt elke dag het verschil maken en ieder kind voorbereiden op de toekomst. Kies jij voor Primo, dan kies je voor waardering en vrijheid. Samen met collega’s die je helpen wanneer het nodig is maar die ook jou om hulp kunnen vragen. Het Primo gevoel, zo noemen wij dat. Met 11 scholen door heel Schiedam is er altijd een school die bij jou past. Bekijk onze vacatures op I: www.werkenbijprimoschiedam. nl.

Om meer te weten te komen over Primo kunt u dit artikel, of dit stuk lezen. En wie wel eens denkt aan werken in het onderwijs, zou dit filmpje eens moeten bekijken.

Voor een overzicht van onze scholen, zie hier.

Zie ook onze Instagrampagina.