Eat PalazzoEat Palazzo; hét restaurant van Schiedam

Onbeperkt uit eten bij hét restaurant van Schiedam en omstreken? Dan ga je naar Eat Palazzo! Restaurant Eat Palazzo biedt heerlijk eten voor de hele familie. Door een unieke wereldkeuken te combineren met een voordelig 'all you can eat-concept', weet je zeker dat iedereen voor een vast bedrag zijn of haar buik rond kan eten.

Eat Palazzo brengt je, met een breed aanbod aan verse en smaakvole Aziatische specialiteiten, in hogere sferen. Eat Palazzo streeft ernaar om de ingrediënten die wij voor onze gerechten gebruiken, te halen uit eerlijke en pure producten en dat proeft u! De kracht van onze ingrediënten ligt daarnaast in de authentieke kruiden en specerijen die keer op keer voor een smaaksensatie zorgen.

De Oosterse keuken zit in ons bloed. Onze gasten blij maken met een heerlijke avond uit, vol van smaak en gezelligheid, dat is onze passie. En of je nu houdt van Japanse sushi
of een goed stuk ossenhaas, dat maakt niet uit; het gaat om samen genieten.

Maar Eat Palazzo combineert haar Aziatische roots met een aanbod van gerechten uit de wereldkeuken. De beste gerechten van over heel de wereld; er is altijd wel iets lekker voor je te vinden bij ons buffet. Zo kun je binnen ons 'all you can eat-concept' onder meer kiezen uit Chinees, wokken, sushi, Japans eten, tapas, Thais en nog veel meer!

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Prinses Beatrixlaan 6

3121 JN Schiedam

info@eatpalazzo.nl

010 - 3134971

www.eatpalazzo.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

gesloten

16.30 - 22.00 uur

16.30 - 22.00 uur

16.30 - 22.00 uur

16.30 - 22.30 uur

16.00 - 23.00 uur

16.00 - 22.00 uurLocatie