Categorie├źn

Service

A20 twee nachten dicht

A20 twee nachten dicht
Nieuws

A20 twee nachten dicht

  • Redactie
  • 08-04-2022
  • Nieuws
A20 twee nachten dicht

SCHIEDAM- Voor de verbreding van de A20 voor de Blankenburgverbinding zijn er nachtelijke werkzaamheden op donderdag 14 en vrijdag 15 april. Die twee nachten is de A20 richting Rotterdam vanaf tien uur afgesloten tussen oprit 7 Maassluis en afrit 9 Vlaardingen (Holysingel). In de nacht van donderdag op vrijdag duurt de afsluiting tot vijf uur, in de tweede nacht tot acht uur. Van 11 tot en met 13 april zijn op- en afrit 9 Vlaardingen (Holysingel) afgesloten tussen negen en vijf 's nachts, vanwege voorbereidende werkzaamheden.

Tijdens de afsluiting op 14 en 15 april wordt weggebruikers aangeraden om de omleidingsroute via de N223 en A4 te volgen. Lokaal verkeer kan het beste omrijden via de Maassluissedijk en de Marathonweg. Bij de afsluiting van op- en afrit 9 Vlaardingen op 11 tot 13 april wordt verkeer voor de afrit omgeleid via af- en oprit 11 Schiedam. Verkeer voor de oprit naar A20 wordt omgeleid naar oprit 10 Schiedam-Noord.

Voor de werkzaamheden worden grote en zware machines gebruikt. Op 11 en 12 april worden voor het plaatsen van de vangrail palen in de grond geslagen om de rail aan te bevestigen. De verschillende werkzaamheden zorgen voor geluid in de omgeving. Dit kan hinderlijk zijn voor omwonenden.