Categorieën

Service

Arrestatieteam actief in Huysmansstraat

Arrestatieteam actief in Huysmansstraat
112

Arrestatieteam actief in Huysmansstraat

  • Redactie
  • 10-04-2024
  • 112
Arrestatieteam actief in Huysmansstraat

Foto's: Flashphoto


Laatste nieuws: Ondertussen wordt meer bekend over de toedracht van de escalatie in de woning in de Huysmansstraat. Volgens de politie dreigde de man zichzelf iets aan te doen en zijn woning in brand te steken. Hij schreeuwde uit het raam en gooide huisraad en brandbaar materiaal naar buiten. Twee auto's vatten vlam. Er zou ook geschoten zijn.

Een hond van het arrestatieteam is gewond geraakt aan zijn pootjes en is met spoed naar een dierenkliniek vervoerd. De bewoner zou in het verleden vaker voor overlast hebben gezorgd. De laatste tijd zou hij weer rustiger zijn geweest.


Laatste nieuws: De verwarde man is aangehouden. De hulpdiensten zijn groots ingezet in de Huysmansstraat. Volgens de politie dreigde de man zichzelf iets aan te doen en zijn woning in brand te steken. Ook stak de man meerdere voertuigen in brand. Deze zijn geblust door de brandweer.

Tegen acht uur is de man aangehouden. Een hond van het arrestatieteam is hierbij gewond geraakt en met spoed vervoerd. 

SCHIEDAM - in de Huysmansstraat wordt een arrestatieteam ingezet om de orde te herstellen. Naar verluidt zorgt een verwarde man er voor problemen.