Categorieën

Service

Basisscholing voor vrijwilligers

Basisscholing voor vrijwilligers
Gezond

Basisscholing voor vrijwilligers

  • Advertentie
  • 27-07-2019
  • Gezond
Basisscholing voor vrijwilligers

SCHIEDAM - Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen bij de Oproepcentrale en zo iets te betekenen voor kwetsbare mensen in de thuissituatie? Schrijf je dan in voor de gratis ‘Basisscholing Vrijwilligerswerk’ die start op dinsdag 17 september. Er is nog plek voor enthousiaste nieuwe deelnemers!

De scholing bestaat uit drie bijeenkomsten van 9.30 tot 12.00 uur in Driemaasstede aan de Voorberghlaan 35 in Groenoord. Tijdens deze bijeenkomsten, op 17 september, 24 september en 1 oktober, leren toekomstige vrijwilligers de basisprincipes van het vrijwilligerswerk. Zo gaan de lessen over onder andere dementie, ziektebeelden en grenzen stellen. Na de cursus starten de nieuwe vrijwilligers met de juiste kennis en verwachtingen met hun vrijwilligerswerk bij de Oproepcentrale. De bijeenkomsten vinden plaats in de ochtend.

Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij de Oproepcentrale? Meld je dan voor dinsdag 3 september aan voor de Basisscholing Vrijwilligerswerk bij één van onze coördinatoren via T: 010 - 427 81 77 of stuur een e-mail naar E: [email protected]. Kijk voor meer informatie over de Oproepcentrale op I: www.oproepcentrale.nl.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →