Categorieën

Service

Collega’s gezocht voor ons Paramedisch Centrum Vlaardingen

Collega’s gezocht voor ons Paramedisch Centrum Vlaardingen
Gezond

Collega’s gezocht voor ons Paramedisch Centrum Vlaardingen

  • Advertorial
  • 31-05-2018
  • Gezond
Collega’s gezocht voor ons Paramedisch Centrum Vlaardingen
VLAARDINGEN - In ons goedlopend Paramedisch Centrum Vlaardingen komen binnenkort twee behandelruimtes, beiden met wastafel en koud en warm stromend water, beschikbaar. De kamers zijn respectievelijk 16 en 20 m2 groot. Wellicht wat voor jou? Om je bestaande praktijk/salon voort te zetten, of een nieuwe op te starten.

Ons centrum ligt aan de Dillenburgsingel, met gratis en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de bushalte stopt voor ons pand. Ook is het centrum goed toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een scootmobiel en/of rollator.

Ons centrum bestaat uit vier behandelkamers, een gemeenschappelijke wachtkamer, een keuken en een toilet. Het is recentelijk gerenoveerd en geschilderd. Er ligt laminaat in het hele pand en is overal voorzien van ledverlichting. Er is een wifiverbinding beschikbaar en in overleg een vaste telefoonaansluiting.

Momenteel werken er twee Oefentherapeuten-Mensendieck, een masseuse, een hypno/psychotherapeut en een natuurvoedingsdeskundige. Ons centrum kan worden uitgebreid met aanvullende (para)medici, bijvoorbeeld: een diëtist, acupuncturist, logopedist, homeopaat en/of mesoloog. Maar een schoonheidsspecialiste of (medisch) pedicure kan ook.

Prijzen op aanvraag, deze verschillen per kamer.
Je kunt je eigen website linken op onze gemeenschappelijke website (www.paramedischcentrumvlaardingen.nl).

Ook op Facebook hebben wij onze eigen pagina, waar je je eigen pagina aan kunt linken.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op voor meer informatie!
Marjan Zwetsloot en Jane Peterzon
010 - 474 39 13