Categorieën

Service

Deel Ketheltunnel ook volgende week dicht

Deel Ketheltunnel ook volgende week dicht
Nieuws

Deel Ketheltunnel ook volgende week dicht

  • Redactie
  • 28-04-2019
  • Nieuws
Deel Ketheltunnel ook volgende week dicht
REGIO - Terwijl de Ketheltunnel nog tot maandag 29 april 05.00 uur is afgesloten, kondigt Rijkswaterstaat een nieuwe afsluiting van de tunnel aan. Komend weekend is de linkerbuis van de tunnel in de A4 wederom afgesloten.

Van vrijdag 3 mei vanaf tien uur 's avonds tot en met maandag 5 mei vijf uur 's ochtends, is de weg in de richting Amsterdam afgesloten wegens werkzaamheden. Tijdens het werk wordt het verkeer vanuit Schiedam omgeleid via de A20 naar de A13. De omleidingsroute zorgt volgens de wegbeheerder voor een extra reistijd van ongeveer tien minuten. Weggebruikers vanuit Delft kunnen gewoon gebruik maken van de rechterbuis van de Ketheltunnel en hoeven geen rekening houden met extra reistijd. De werkzaamheden vinden namelijk alleen plaats aan de linkerbuis.

Tijdens de afsluiting van de weg tussen Schiedam en Delft legt Rijkswaterstaat ook stil asfalt aan op het weggedeelte tussen Rijswijk en Ypenburg. Hiervoor de toe-en afritten Den Haag-Zuid (12), Rijswijk (11), Rijswijk-Plaspoelpolder (10) en Rijswijk-Centrum (9). Weggebruikers moeten volgens RWS hier rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.