Categorieën

Service

Dierenpark De Driespan viert feestelijke opening van tweede fase

Dierenpark De Driespan viert feestelijke opening van tweede fase
Gezond

Dierenpark De Driespan viert feestelijke opening van tweede fase

  • Advertorial
  • 10-05-2024
  • Gezond
Dierenpark De Driespan viert feestelijke opening van tweede fase

SCHIEDAM - Dierenpark De Driespan kondigt met veel plezier de feestelijke opening aan van de tweede fase van haar renovatie op 14 mei 2024. Sinds de eerste fase in september 2019 is het park gegroeid tot een bloeiende oase van natuur, dieren en gemeenschap. Deze tweede stap is een nieuw begin!

De renovatie brengt tal van nieuwe attracties en verbeteringen met zich mee, waaronder de toevoeging van een varkensweide, een nachthok, twee nieuwe varkens, een prachtige bloemenweide, sfeervolle parkbankjes, kleuterspeeltoestellen en een uitnodigende moestuin. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de vrijgevigheid van sponsoren, waarvoor het park bijzonder dankbaar is.

"Sinds de opening van de eerste fase in 2019 hebben we ongelooflijke steun en betrokkenheid ervaren van sponsoren, bewoners, dierenverzorgers, bezoekers en omwonenden van Driemaasstede'', aldus Arianne Huijser van dierenpark De Driespan. "Deze tweede fase is opnieuw een bewijs van wat we kunnen bereiken wanneer mensen samenkomen om iets moois te creëren."

Over De Driespan

Dierenpark De Driespan heeft een speciale plaats in de harten van velen, met zijn knuffelbare dieren, groene oases en warme sfeer. De dieren worden liefdevol verzorgd en verwend door de dierenverzorgers van Ipse de Bruggen zoals door Annemarie. Ze vertelt ook over haar passie voor werken in de moestuin, waar ze groenten kweekt om aan de bewoners van Driemaasstede te geven, zodat ze ermee kunnen koken op de afdeling. Annemarie kan niet wachten om op dinsdag 14 mei om 10.30 uur het vernieuwde park aan de genodigde sponsoren en belangstellenden te laten zien.

De Driespan is dagelijks geopend en ook toegankelijk voor omwonenden.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →