Categorieën

Service

Doe mee en win een fotoshoot

Doe mee en win een fotoshoot
Gezond

Doe mee en win een fotoshoot

  • Advertentie
  • 23-06-2023
  • Gezond
Doe mee en win een fotoshoot

SCHIEDAM - Dat lees je goed! Wij geven bij Aleida graag cadeaus weg. Wij hebben een prachtige zwangerschapsshoot weg te geven die door niemand minder wordt gedaan dan door Kimberley Daniëlle Fotografie.

Je kan niet anders dan enthousiast worden als je naar haar geweldige foto’s kijkt met al die prachtige zwangere buiken en daarom vinden we het zo leuk dat we dit mogen weggeven van haar. Het enige wat je hoeft te doen is op Facebook de pagina van Aleida Praktijk voor Verloskunde en Echoscopie én die van Kimberley Daniëlle Fotografie te volgen, het bericht over onze actie te liken en eronder te reageren met het bericht dat je graag wil meedoen met deze winactie.

Doe je het alleen op Instagram of alleen op facebook, maak je één keer kans. Wanneer je dit op zowel facebook en Instagram doet, gaat je naam twee keer in de grabbelton. Doe dit vóór maandag 3 juli, want dan gaan we bekendmaken wie deze fotoshoot heeft gewonnen en brengen we je in contact met haar om dit af te spreken.  #fotoshoot #pregnancyshoot #zwangerschapsshoot #pregnancypictures #pregnancyannouncement #zwanger #pregnancy #pregnantbelly #pregnantbellybump #schiedam #vlaardingen #rotterdam.

Aleida Praktijk voor Verloskunde

Broersvest 72 C, Schiedam

Meer over Aleida Praktijk voor Verloskunde →