Categorie├źn

Service

Ga voorbereid op pad met de Open Huizen Dag

Ga voorbereid op pad met de Open Huizen Dag
Wonen

Ga voorbereid op pad met de Open Huizen Dag

  • Advertentie
  • 21-03-2023
  • Wonen
Ga voorbereid op pad met de Open Huizen Dag

SCHIEDAM - Zaterdag 1 april organiseert de NVM zijn halfjaarlijkse Open Huizen Dag. Ben je op zoek naar een koopwoning? Dan kun je deze dag zonder afspraak met gemak meerdere woningen bezichtigen - en een vrije dag opnemen hiervoor is niet nodig. Wel zo handig!

Maar hoe bereid ik me voor?

Maak van te voren een afspraak bij je hypotheekadviseur, zodat je exact weet wat je wel of niet kunt bieden op je droomwoning. Hierdoor kun je snel schakelen. Of doe vraag alvast een online woningwaarde indicatie op.

Stippel een route uit

Bekijk of / welke woningen meedoen op onze website en stippel een route uit. Zo bespaar je tijd en hoef je niet onnodig extra te fietsen of rijden. Zit er een woning tussen die je normaal niet zou bezichtigen? Ga er toch met een open blik naartoe en laat je verrassen.

Houd het kort

Blijf niet te lang hangen of koffie drinken bij een woning. De vier uren vliegen voorbij en vrienden worden met de verkoper helpt je niet tijdens onderhandelen.

Maak notities

Maak per woning foto’s en aantekeningen. Wat zijn je wensen? Een tuin met veel zon? Een extra werkkamer? Of vind je de buurtvoorzieningen belangrijker? Schrijf het op! Neem ook een meetlint mee. Wil je je nieuwe bank meeverhuizen dan is het wel zo handig om te weten of het past in de nieuwe woning.  Met onze bezichtigingschecklist kan je eenvoudig de woningen die je bezoekt waarderen en ontvang je de samenvatting in de mail. Zo kan je gemakkelijk achteraf nog eens rustig nalezen hoe alles was.

Laat een goede indruk achter

En niet geheel onbelangrijk. Laat een goede indruk achter en denk aan de gunfactor. Stel jezelf voor en laat weten als je vertrekt, hoe druk het ook is.

Wil je van te voren meer weten over het aankoopproces of hulp bij je zoektocht? Schakel dan een aankoopmakelaar van De Witte Garantiemakelaars in. Neem contact op via T: 010 - 434 38 44 of laat hen jou bellen, vul dan het contactformulier in. 

We denken graagmet je mee

Of je nu een aankoop of verkoopwens hebt, we denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De Witte Garantiemakelaars

Philippusweg 2, Schiedam

Meer over De Witte Garantiemakelaars →