Categorieën

Service

Hulp nodig bij het invullen van inkomstenbelasting 2022?

Hulp nodig bij het invullen van inkomstenbelasting 2022?
Nieuws

Hulp nodig bij het invullen van inkomstenbelasting 2022?

  • Advertorial
  • 27-02-2023
  • Nieuws
Hulp nodig bij het invullen van inkomstenbelasting 2022?

SCHIEDAM - Het invullen van het belastingformulier is voor veel mensen niet makkelijk. Daarom wordt ook dit jaar gratis hulp aangeboden bij het invullen van de aangifte Inkomstenbelasting over 2022. De Belastinginvuldagen worden verzorgd door Minters in samenwerking met de Bibliotheek Schiedam en vinden plaats op dinsdag 21 en woensdag 22 maart van tien tot half vijf in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145.

De invulhulp is alleen bedoeld voor inwoners uit Schiedam met een jaarinkomen tot 39.000 euro (alleenstaanden) of 49.000 euro (gezinnen), die daarnaast geen inkomsten in box drie hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen). Er kan geen gebruik gemaakt worden van de invulhulp als er inkomsten zijn uit een eigen bedrijf, bijvoorbeeld omdat je als zzp’er werkt.

Voor de hulp moet een tijdsblok worden gereserveerd van dertig minuten. Dat kan online via de website van Minters, I: www.minters.nl. Of per telefoon via T: 010 - 435 1022 tussen twee en vier uur van 14 tot en met 22 maart. Om (digitaal) belastingaangifte te doen, is een eigen DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze dan ook tijdig aan. Vergeet niet om uw DigiD ook te activeren. Aanvragen van een DigiD kan eenvoudig via de website I: www.digid.nl.

Is het wegens bijzondere omstandigheden voor u niet mogelijk om een DigiD aan te vragen? Neem dan direct contact op met Minters om de mogelijkheden te bespreken. Minters is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen elf en twaalf uur op T: 010 - 435 1022.

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →