Categorieën

Service

Ingenieurs van Viro naar Schiedam

Ingenieurs van Viro naar Schiedam
Bedrijven nieuws

Ingenieurs van Viro naar Schiedam

  • Redactie
  • 18-10-2023
  • Bedrijven nieuws
Ingenieurs van Viro naar Schiedam


SCHIEDAM - Ingenieursbureau Viro verhuist van Vlaardingen naar Schiedam. Het bedrijf heeft zijn intrek genomen in een kantoorpand op Vijfsluizen.

Viro is actief in de markt van machinebouw, productontwikkeling en ook industriële projecten. Het zegt graag ‘combinaties te maken tussen technologie, ambitie, innovatie en prestatie’. “Dit doen we internationaal met vestigingen in Nederland, België en Duitsland.” Bij het bedrijf werken in totaal zo’n negenhonderd mensen.

Het bedrijf heeft een langjarig huurcontract afgesloten voor ruim vijftienhonderd vierkante meter kantoorruimte op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping van het pand op nummer 27 van de Karel Doormanweg. 

De verhuizing was nodig vanwege de sterke groei van het bedrijf in deze regio. Buiten de nieuwe vestiging Schiedam kent Viro - opgericht in 1968 - nog zeven Nederlandse vestigingen, waaronder het hoofdkantoor in Hengelo. Verder vier Duitse en een Belgische vestiging.

Viro zat tot dusver op het Burgemeester Van Lierplein bij metrostation Vlaardingen-Oost. Hemelsbreed gaat de verhuizing dus maar over een paar honderd meter.