Categorie├źn

Service

Inschrijven voor gratis hulp bij aangifte

Inschrijven voor gratis hulp bij aangifte
Nieuws

Inschrijven voor gratis hulp bij aangifte

  • Advertorial
  • 18-01-2023
  • Nieuws
Inschrijven voor gratis hulp bij aangifte

SCHIEDAM - Het invullen van het belastingformulier is voor sommige mensen erg moeilijk. Daarom bieden de Sociaal Raadslieden van Minters gratis hulp bij het invullen van de aangifte Inkomstenbelasting over 2022. Aanmelden kan vanaf 1 februari.

De invulhulp is uitsluitend bedoeld voor inwoners uit Vlaardingen, Maassluis en Schiedam met een jaarinkomen tot € 39.000 (alleenstaanden) of € 49.000 (gezinnen), die daarnaast geen inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen). U kunt geen gebruik maken van de invulhulp als u inkomsten uit eigen bedrijf heeft (bijvoorbeeld als zzp-er).  

Data

Dinsdag 14 maart 2023, woensdag 15 maart en donderdag 16 maart. De invulhulp vindt plaats bij Minters, Burgemeester van Lierplein 51, Vlaardingen.

DigiD

Om (digitaal) belastingaangifte te doen, heeft u een eigen DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Vraag die dan tijdig aan. Vergeet niet om uw DigiD ook te activeren. Aanvragen van uw DigiD kan eenvoudig via de website www.digid.nl

Is het wegens bijzondere omstandigheden voor u niet mogelijk om een DigiD aan te vragen, neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen elf en twaalf uur via T: 010 – 435 1022 en via Whatsapp van maandag t/m donderdag tussen negen en vijf op T: 06-11 15 50 77.

Afspraak maken

Wilt u gratis hulp bij de aangifte van uw inkomstenbelasting? Vanaf 1 februari kunt een afspraak plannen via I: www.minters.nl/sociaal-raadslieden.

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →