Categorieën

Service

Jongeren steunen Stichting Elckerlyc met ludieke actie

Jongeren steunen Stichting Elckerlyc met ludieke actie
Gezond

Jongeren steunen Stichting Elckerlyc met ludieke actie

  • Advertorial
  • 22-02-2022
  • Gezond
Jongeren steunen Stichting Elckerlyc met ludieke actie

VLAARDINGEN – Een groep van acht jongeren komt in actie door geld in te zamelen voor de mensen die opgevangen worden door Stichting Elckerlyc. Het doel? Het uitdelen van welkomstpakketten!

Deze pakketten bevatten zeer essentiële middelen voor degenen die bij de stichting terechtkomen, zoals een tandenborstel, douchegel en shampoo. Ook zitten er in deze pakketten producten die een klein beetje troost en comfort bieden. Hierbij kun je denken aan een reepje chocolade of een geurkaarsje.

"De huidige maatschappelijke discussie rondom grensoverschrijdend gedrag en alles wat erbij hoort, greep ons erg aan“, zegt initiatiefnemer Marije van der Windt. "Wij wilden dan ook graag onderdeel worden van de oplossing door deze mensen iets aan te bieden.“

De actiegroep heeft voor ogen om vijftig pakketten te overhandigen aan Stichting Elckerlyc. Wie dit initiatief wil steunen, kan dit doen door geld te doneren via I: https://www.doneeractie.nl/welkomstpakketten-stichting-elckerlyc/-60528.

Stichting Elckerlyc ondersteunt cliënten zodanig, dat zij zo spoedig, zelfstandig en zelfredzaam mogelijk weer een eigen bestaan in de maatschappij hebben en weten te behouden. Haar visie daarbij is dat volwassen personen in Nederland zelf de verantwoording dragen voor de invulling van het eigen leven, voor de kinderen zorgen die aan hen zijn toevertrouwd en actief participeren in de samenleving. Meer informatie over deze stichting is te vinden via I: https://www.stichting-elckerlyc-vlaardingen.nl.

Stichting Elckerlyc

Oosthavenkade 31, Vlaardingen

Meer over Stichting Elckerlyc →