Categorieën

Service

Kantoor Stichting Elckerlyc kleurt oranje

Kantoor Stichting Elckerlyc kleurt oranje
Gezond

Kantoor Stichting Elckerlyc kleurt oranje

  • Advertorial
  • 25-11-2022
  • Gezond
Kantoor Stichting Elckerlyc kleurt oranje

SCHIEDAM - Diverse gebouwen kleuren vanaf vandaag Oranje in het kader van de internationale campagne Orange The World. Zo ook het kantoor van Stichting Elckerlyc in Vlaardingen. Met deze campagne wordt aandacht gevraagd om geweld tegen vrouwen en meisjes te stoppen.

De nadruk bij de aanpak van geweld ligt veelal op signalering, melding en hulpverlening. Deze zaken zijn van cruciaal belang, maar we moeten ook investeren in het voorkomen van geweld door het bij de wortels aan te pakken. Daar kan iedereen aan bijdragen: individuen, professionals, organisaties, bedrijven en overheden. Belangrijk is om niet alleen vrouwen en meisjes, maar nadrukkelijk ook mannen en jongens te betrekken. Met lokale en landelijke partners roepen wij daarom via sociale media en kranten medestanders op om zich bij deze campagne aan te sluiten. Als we allemaal medestander zijn, kunnen we samen geweld tegen vrouwen en meisjes de wereld uithelpen.

Met het ondertekenen van de 'medestander pledge' geef je aan dat ook jij je inzet om geweld tegen vrouwen en meisjes te bestrijden, als vrouw, man of mens, als professional of omstander, als vriend, buur of collega.

Bekijk hier de 'medestander pledge'! Ben jij ook een medestander?

Stichting Elckerlyc

Oosthavenkade 31, Vlaardingen

Meer over Stichting Elckerlyc →