Categorieën

Service

Kim Schuddeboom in de Stadsgehoorzaal

Kim Schuddeboom in de Stadsgehoorzaal
Uit

Kim Schuddeboom in de Stadsgehoorzaal

  • Advertorial
  • 05-01-2024
  • Uit
Kim Schuddeboom in de Stadsgehoorzaal

SCHIEDAM - Als Comedytrainlid stond Kim Schuddeboom veelvuldig in Toomler (Amsterdam). Daarnaast speelde de comedian dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt, Henry van Loon en Jeroen Leenders. Nu is het tijd voor haar eerste avondvullende stand-up show: Ongeschreven. Hiermee heeft ze al de Neerlands Hoop gewonnen (de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker) en op donderdag 18 januari komt haar tournee langs Vlaardingen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Theaterkassa (Schiedamseweg 51) of I: stadsgehoorzaal.nl.

Je hoeft maar even te knipperen en de carrière van Kim Schuddeboom is alweer vijf stappen verder. In een recordtijd van één jaar is ze aangesloten bij het prestigieuze collectief Comedytrain (met als thuisbasis comedyclub Toomler in Amsterdam), speelde ze uitverkochte dubbelshows met onder andere Ronald Goedemondt én debuteerde ze op tv in Avondshow Stand-ups op NPO1.

Sinds februari tourt Kim door het land met haar eerste avondvullende stand-up comedy voorstelling ‘Ongeschreven’. Live, rauw en ongefilterd zoals stand-up bedoeld is. Voor sommige mensen niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim namelijk dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. En waarom zou je überhaupt proberen anderen te begrijpen als je zelf geen flauw idee hebt?

Kim Schuddeboom met Ongeschreven
Donderdag 18 januari – 20.30 uur
Kaarten (€ 21,50 incl. consumptie) via I: stadsgehoorzaal.nl