Categorie├źn

Service

Marjolein Meijers schetst muzikaal familieportret

Marjolein Meijers schetst muzikaal familieportret
Uit

Marjolein Meijers schetst muzikaal familieportret

  • Advertorial
  • 19-10-2022
  • Uit
Marjolein Meijers schetst muzikaal familieportret

Marjolein Meijers is al jarenlang grootmeesteres in het samenspel tussen folkmuziek en cabaret; foto: Stadsgehoorzaal Vlaardingen


VLAARDINGEN - Zondagmiddag 23 oktober om drie uur betreedt Marjolein Meijers (onder meer bekend als Annie van de Berini’s) weer het toneel van de Harmonie met haar muzikale voorstelling Familieportret. Samen met muzikanten Walter en Onno Kuipers haalt ze mooie herinneringen naar boven, maar voegt ze ook nieuwe hoogtepunten toe aan het familiealbum. 

Marjolein Meijers is al jarenlang grootmeesteres in het samenspel tussen folkmuziek en cabaret. Als Annie van De Berini’s (met Hans Kemeling en later Bob Fosko), bij ‘An en Jan’ (met Jan Rot) en tijdens haar soloshows maakte ze volle zalen aan het lachen en tot op heden is hier eigenlijk niks aan veranderd. Dit seizoen trekt ze, samen met haar man en zwager als muzikanten, door het land met haar nieuwe voorstelling Familieportret.

Voor dit nieuwe muzikale theaterfeestje werd Meijers geïnspireerd door familieportretten waarvan het verhaal door de jaren heen verloren gegaan is. Marjolein Meijers brengt, samen met Walter en Onno Kuipers, deze verhalen weer tot leven aan de hand van prachtige liedjes uit alle windstreken in een cabareteske omlijsting. Verwacht folkmuziek in een nieuw jasje en bovenal zónder geitenwollen sokken.

Marjolein Meijers met Familieportret
Zondag 23 oktober – drie uur
Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/marjolein-meijers

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →