Categorieën

Service

Mart Hoogkamer komt naar Vlaardingen

Mart Hoogkamer komt naar Vlaardingen
Uit

Mart Hoogkamer komt naar Vlaardingen

  • Advertorial
  • 17-10-2022
  • Uit
Mart Hoogkamer komt naar Vlaardingen

In april van dit jaar stond Mart twee keer in een bomvol Ahoy en nu is het tijd voor een theatertour; foto: Stadsgehoorzaal Vlaardingen


VLAARDINGEN - Wie kent (of zingt) ‘m niet: dé hit van 2021 'Ik ga zwemmen (in Bacardi Lemon)'. Op vrijdag 21 oktober om kwart over acht 's avonds krijg je de kans dit succesnummer live mee te zingen, want dan staat niemand minder dan Mart Hoogkamer himself in de Stadsgehoorzaal! 

Zijn naam is Mart Hoogkamer, hij is 24 jaar oud, hij domineert momenteel alle media, hitlijsten en radio- en TV-stations én hij verbreekt werkelijk ieder record met de nummer 1 gimmickplaat getiteld Ik ga zwemmen. Maar naast liefhebber van Nederlandstalige muziek is deze Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren óók fan van Engelstalige evergreens. Zo ging hij vorige zomer viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van ‘Unchained Melody’ te zien via I: https://youtu.be/htoTf2mptFg.

In april van dit jaar stond Mart twee keer in een bomvol Ahoy en nu is het tijd voor een theatertour met een zevenkoppige live-band! Met een lach en een traan… is een feelgood show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals She Believes In Me, Hurt, All By Myself en Unchained Melody maar daarnaast natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van huis uit heeft meegekregen. Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart, ook die van jou?

Mart Hoogkamer met Met een lach en een traan
Vrijdag 21 oktober – kwart over acht
Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/mart-hoogkamer

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →