Categorieën

Service

Motor Schiedams parkeerbeleid onverwachts overleden

Motor Schiedams parkeerbeleid onverwachts overleden
Nieuws

Motor Schiedams parkeerbeleid onverwachts overleden

  • Redactie
  • 24-01-2023
  • Nieuws
Motor Schiedams parkeerbeleid onverwachts overleden

Erik Stuyfzand deed in september vol vuur de plannen met parkeren, en de gang van zaken rond de draagvlakmeting uit de doeken tijdens het wijkoverleg in Zuid; portret op de homepage via Spark


SCHIEDAM - Een groot gemis vooraleer voor zijn nabestaanden, maar ook voor de verbetering van het parkeren in Schiedam: Eric Stuyfzand is overleden, geheel onverwachts.

Stuyfzand was projectleider Betaald Parkeren bij de gemeente Schiedam. Hij had veel contact met bewoners en bedrijven over parkeerproblemen in de verschillende wijken, zo laten de wijkregisseurs Bobby Scheepe, Darius Spencer en Marcel Kreuger in een kennisgeving weten. "Daarnaast was hij zeer betrokken bij de draagvlakmeting betaald parkeren in Schiedam-West. Hij zou hiermee ook in de wijken Zuid en Nieuwland gaan starten."

Stuyfzand was ook partner van adviesbureau Spark, gespecialiseerd in parkeren.

Door zijn overlijden valt er een gat in de afwikkeling van de draagvlakmeting in west en de organisatie van een meting in Zuid die op de rol staat. "Wij proberen deze werkzaamheden zo goed als mogelijk voort te zetten en over te dragen", aldus de wijkregisseurs. "Er zal hierdoor echter wel enige vertraging ontstaan." Desondanks stellen de drie er naar te streven om de uitkomst van de draagvlakmeting in west 'eind januari' bekend te kunnen maken.