Categorie├źn

Service

Niet meer door het lint

Niet meer door het lint
Gezond

Niet meer door het lint

  • Advertorial
  • 26-04-2024
  • Gezond
Niet meer door het lint

SCHIEDAM - Leren om problemen en conflicten zonder geweld op te lossen. Dat is wat Avant Sanare de deelnemers wil bieden die meedoen met de training 'Niet meer door het lint'.

Heb je moeite om je impulsen te bedwingen? Reageer je agressief bij verschillende emoties? Dan is 'Niet meer door het Lint' echt iets voor jou!

Na de zomervakantie starten we in samenwerking met Avant Sanare bij voldoende aanmeldingen, de training 'Niet meer door het lint'. Deze groepstraining is gratis voor zowel mannen en vrouwen (aparte mannen- en vrouwengroep) van zeventien jaar en ouder uit de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. In zestien bijeenkomsten van twee uur leer je om problemen en conflicten zonder geweld op te lossen. Je leert hoe je andere oplossingen kan zoeken. Je oefent met het beheersen van je impulsen. En je leert hoe je kritiek kan geven en ontvangen.

Als je moeite hebt om je impulsen te bedwingen, dan reageer je misschien agressief bij de volgende emoties: je voelt je tekortgedaan, er wordt jou onrecht aangedaan, er wordt jou iets verweten wat niet klopt, de ander gaat over je grenzen heen, je wordt achtergesteld of misschien zelfs gepest. In 'Niet meer door het lint' kun je leren hoe je op een andere manier met deze emoties om kunt gaan, zodat je niet 'spontaan' in woede uitbarst, maar wel voor jezelf opkomt.

 Aanmelden kan hier.

Stichting Elckerlyc

Oosthavenkade 31, Vlaardingen

Meer over Stichting Elckerlyc →