Categorieën

Service

Ortho Billet 1ste orthodontiepraktijk in land met 500 Google-reviews

Ortho Billet 1ste orthodontiepraktijk in land met 500 Google-reviews
Gezond

Ortho Billet 1ste orthodontiepraktijk in land met 500 Google-reviews

  • Advertorial
  • 04-06-2024
  • Gezond
Ortho Billet 1ste orthodontiepraktijk in land met 500 Google-reviews

SCHIEDAM - De vestiging van Ortho Billet in Vlaardingen-Centrum heeft iets bijzonders bereikt: we zijn de eerste orthodontiepraktijk in Nederland met meer dan 500 Google-reviews! Dit is een geweldige prestatie waar we ontzettend trots op zijn.

Ortho Billet is al sinds 1990 een begrip in de regio. We staan bekend om onze uitstekende zorg en het opbouwen van een persoonlijke band met elke patiënt. We zijn blij dat zoveel mensen onze inspanningen waarderen en de moeite hebben genomen om een review achter te laten.

Dankzij de vele positieve reviews krijgen we niet alleen patiënten uit de buurt. Wij helpen ook patiënten die een uur of langer moeten reizen voor een beugelbehandeling. Dit laat zien hoe belangrijk het is om goede zorg te bieden en een fijne sfeer te creëren in de praktijk.

"We zijn ontzettend blij met deze mijlpaal'', aldus Jos Billet. "Het geeft ons veel energie om te weten dat onze patiënten tevreden zijn met onze service en dienstverlening. We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons en we blijven ons best doen om de beste orthodontische zorg te bieden.''

De 500 Google-reviews zijn een mooie erkenning van ons werk en geven ons de motivatie om door te gaan met het leveren van topkwaliteit en een persoonlijke aanpak. Het team van Ortho Billet staat altijd klaar om patiënten te helpen met een stralende glimlach en een gezond gebit.

Over Ortho Billet

Ortho Billet is een moderne orthodontiepraktijk met locaties in Vlaardingen-Centrum, Maassluis en ‘s-Gravenzande. We zijn gespecialiseerd in het bieden van innovatieve en patiëntgerichte orthodontische zorg. Ons team helpt patiënten van alle leeftijden om een mooie glimlach te krijgen.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Bezoek onze website op I: www.orthobillet.nl of bel naar T: 010 - 473 47 37.

Contactinformatie
Ortho Billet Vlaardingen
Hoflaan 47
3134 AC Vlaardingen
T: 010 - 473 47 37
E: [email protected]
I: www.orthobillet.nl