Categorieën

Service

School krijgt cheque van Ronde Tafel Schiedam

School krijgt cheque van Ronde Tafel Schiedam
Nieuws

School krijgt cheque van Ronde Tafel Schiedam

  • Redactie
  • 22-04-2022
  • Nieuws
School krijgt cheque van Ronde Tafel Schiedam

De cheque werd overhandigd aan de school; foto: Ronde Tafel Schiedam


SCHIEDAM - CON De Wereldschool in Schiedam heeft gisteren van De Ronde Tafel Schiedam een cheque gekregen ter waarde van 6.869,63 euro.

Het geld wordt onder meer besteed aan nieuwe laptops. Marlissa van Ravenzwaaij, intern begeleider op De Wereldschool: "Een fantastische cheque! Dit maakt het leren voor onze leerlingen nog toegankelijker. We zetten het werken met de Chromebooks in voor de herhaling van de woordenschat, de automatisering van spelling of rekenen, maar ook voor online lessen. Het leren werken met een online toepassing is onmisbaar in het huidige onderwijs en voor de aansluiting naar de toekomstige scholen, waar onze leerlingen naar uit zullen stromen." De Ronde Tafel is blij dat zij haar steentje bij kon dragen, meldt de serviceclub op haar sociale media. "Blij dat er met dit prachtige bedrag onder meer laptops zijn gerealiseerd. Dit smaakt naar meer!"

CON De Wereldschool is een school voor wereldkinderen van vier tot twaalf jaar die het Nederlands nog niet voldoende beheersen om op een reguliere school mee te kunnen komen.