Categorieën

Service

Sococo wint MVO-trofee van SEN

Sococo wint MVO-trofee van SEN
Nieuws

Sococo wint MVO-trofee van SEN

  • Redactie
  • 23-10-2022
  • Nieuws
Sococo wint MVO-trofee van SEN

De winnaar van vorig jaar, Bob Richters van Hotspot Hutspot, reikte de MVO-trofee 2022 uit aan Perry van Gils; foto: SEN


SCHIEDAM - Sococo is de winnaar van de MVO-trofee 2022. Tijdens de najaarsbijeenkomst van het Sociaal Economisch Netwerk (SEN) MVS koos een publieksjury deze organisatie uit drie finalisten.

Ruim honderd vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en het maatschappelijk veld kwamen samen bij Lely in Maassluis en kozen daar de winnaar van dit jaar.

Voor de vijfde keer organiseerde het Sociaal Economisch Netwerk MVS de verkiezing voor de MVO-trofee. Voor de verkiezing van de MVO-trofee 2022 zijn in totaal twintig organisaties uit de regio voorgedragen. Naast Sococo behoorden Delta Hotel en Pineut tot de finalisten. Een professionele vakjury koos hen uit de voorgedragen kandidaten. Het 'publiek' stemde uiteindelijk voor Sococo.

Deze organisatie wil met (h)eerlijke koffie de wereld 'mooier kleuren'. Over Sococo zegt de jury: “Deze ondernemer heeft in allerlei facetten van de bedrijfsvoering aandacht voor de maatschappij en de planeet. We zien een voortdurende zoektocht naar mogelijkheden om meer impact te hebben. Als je bedenkt dat er maar drie medewerkers in dienst zijn, dan is de impact groot. Om die reden is Sococo een van de finalisten.”

De juryvoorzitter van de MVO-Trofee 2022, wethouder Sjoerd Kuiper van Maassluis, introduceerde de drie finalisten. De winnaar van vorig jaar, Bob Richters van Hotspot Hutspot, reikte de MVO-trofee 2022 uit aan Perry van Gils van Sococo.