Categorieën

Service

Spreekuur Staatsliedenbuurt van start

Spreekuur Staatsliedenbuurt van start
Wonen

Spreekuur Staatsliedenbuurt van start

  • Advertorial
  • 05-10-2023
  • Wonen
Spreekuur Staatsliedenbuurt van start

Vanaf vandaag is het spreekuur te bezoeken; foto: Woonplus

SCHIEDAM - Vanaf vandaag start Woonplus met spreekuren in de buurtpost aan de van Hallstraat 28. Bewoners van de Staatsliedenbuurt kunnen hier met al hun vragen terecht.

Heeft u klachten over overlast in de buurt of schimmel in de woning? Dan is het fijn als u die tijdens deze spreekuren kunt melden. Woonplus kan deze klachten dan sneller oppakken. De spreekuren vinden steeds plaats van drie tot vier uur op de volgende dagen:

Donderdag 5 oktober
Dinsdag 17 oktober
Donderdag 2 november
Dinsdag 28 november
Donderdag 5 december
Dinsdag 21 december

Woonplus start in eerste instantie met een tweewekelijks spreekuur. Blijken er meer spreekuren nodig? Dan plant zij extra momenten in. Eind dit jaar maakt Woonplus dan weer de planning voor het eerste kwartaal van 2024.

Woonplus gaat ook starten met een meedenkgroep. In deze groep kunt u meedenken over manieren waarop Woonplus de buurt de komende tijd kan verbeteren. Daarbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan het inzetten van de buurtpost. Meedenken? Geef uw interesse dan snel door, dan kunt u er de eerste bijeenkomst al bij zijn. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen half negen en twaalf, via e-mail of door op 5 oktober even op het spreekuur langs te lopen. Woonplus wil in oktober graag een eerste keer bij elkaar komen. Zodra er minimaal drie aanmeldingen zijn, kan er gestart worden.

Woonplus

Valeriusstraat 3, Schiedam

Meer over Woonplus →