Categorie├źn

Service

Toeslagen van de belastingdienst: heb ik daar recht op?

Toeslagen van de belastingdienst: heb ik daar recht op?
Gezond

Toeslagen van de belastingdienst: heb ik daar recht op?

  • Advertorial
  • 04-12-2020
  • Gezond
Toeslagen van de belastingdienst: heb ik daar recht op?

SCHIEDAM - Huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebondenbudget. Het zijn belangrijke 'potjes' waar je als burger in sommige gevallen recht op hebt. Maak je er gebruik van, dan is het wel belangrijk dat je op tijd wijzigingen in je persoonlijke situatie doorgeeft. Minters en de Bibliotheek Schiedam organiseren op 15 december een bijeenkomst over het onderwerp. Welke wijzigingen zijn van belang en hoe geef je ze door?

Wegwijzer

Bijeenkomsten onder de noemer Samen Begrijpen - Sterk in Schiedam worden gefaciliteerd vanuit de gemeente Schiedam en de Bibliotheek Schiedam. De inhoud van deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Sociaal Raadslieden van Minters. Zij zijn wegwijzer in de ingewikkelde wereld van wetten, regeling, formulieren en (overheids-) instelling. Waar nodig kunnen zij samen met de deelnemers kijken welke gevolgen de crisis heeft, en op welke steunmaatregelen of andere regelingen je recht hebt.

In Korenbeurs en online

De bijeenkomst start om acht uur 's avonds in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145. De deelname is gratis. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van de bibliotheek. Interesse in de bijeenkomst, maar wil of kan je niet fysiek aanwezig zijn bij de bijeenkomst? De bijeenkomst zal ook via Zoom te bekijken zijn. Zoom is eenvoudig in gebruik! Je hebt eigenlijk alleen een mailadres en een laptop/computer/tablet/mobiele telefoon nodig. Ook daarvoor kun je je aanmelden via I: https://www.debibliotheekschiedam.nl/actueel/agenda/2020/belastingdiensttoeslagen.html.

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →