Categorieën

Service

Vrijwilligers voor invullen belastingaangifte gezocht

Vrijwilligers voor invullen belastingaangifte gezocht
Nieuws

Vrijwilligers voor invullen belastingaangifte gezocht

  • Advertorial
  • 22-12-2022
  • Nieuws
Vrijwilligers voor invullen belastingaangifte gezocht

SCHIEDAM - Elk jaar organiseren de Sociaal Raadslieden van Minters speciale Belastinginvuldagen. Inwoners uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam met een laag inkomen kunnen dan gratis hulp krijgen bij het invullen van hun belastingaangifte. De Sociaal Raadslieden zoeken vrijwilligers die hierbij willen ondersteunen.

In 2023 vinden de Belastinginvuldagen plaats van 14 tot en met 23 maart. Als vrijwilliger bij de Belastinginvulhulp help je inwoners stap voor stap de aangifte in te vullen en de gegevens te controleren.

Voordat de Belastinginvuldagen beginnen volg je thuis online een training van de Belastingdienst. Daarnaast geven de Sociaal Raadslieden zelf ook nog een speciale (trainings)ochtend over de belastingaangifte op de locatie in Vlaardingen. Zo kan je de inwoners goed ondersteunen!

Tijdens een Belastinginvuldag sta je er als vrijwilliger niet alleen voor. Je werkt samen met een andere vrijwilliger aan een tafel en er zijn voldoende Sociaal Raadslieden aanwezig om je te ondersteunen. Tussendoor is er ruimte voor een koffie,- of theepauze en de lunch wordt verzorgd.

De aangifte-invulhulp wordt door inwoners altijd enorm gewaardeerd. En ook de vrijwilligers zijn enthousiast, velen komen elk jaar weer helpen. Maar nieuwe vrijwilligers zijn welkom! Dus vind je het leuk om in de periode 14 tot en met 23 maart mensen te helpen met het invullen van de belastingaangifte of wil je meer informatie, mail dan naar E: [email protected].

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →