Categorieën

Service

We benne op de wereld om mekaar om mekaar...

We benne op de wereld om mekaar om mekaar...
112

We benne op de wereld om mekaar om mekaar...

  • Redactie/Flashphoto
  • 15-04-2023
  • 112
We benne op de wereld om mekaar om mekaar...

Foto's: Flashphoto


VLAARDINGEN - Vanmiddag raakte een kind lichtgewond nadat hij uit een klimrek was gevallen op het Trimpad in Vlaardingen. Een ambulance kwam ter plaatse. De verwondingen bleken mee te vallen, waarop de ambulance weer wilde vertrekken. Echter, dit ging niet zomaar meer. Het voertuig was vast komen te zitten in het gras. De hulp werd ingeroepen van de Technische Dienst van de VRR, die ter plaatse met het voertuig een poging deed om de ambulance weer los te trekken. Maar helaas, ook dit voertuig kwam vast te zitten in het gras.

Vervolgens werden de brandweer Schiedam en Vlaardingen verzocht om hulp te bieden. Beide ploegen kwamen ter plaatse. De brandweer Vlaardingen wist de ambulance vervolgens uit het gras te trekken, nadat het voertuig van de Technische Dienst met de hulp van meerdere mensen weer het asfalt op geduwd was.

De brandweer Schiedam werd vervolgens aangesproken door omstanders dat ze verderop nog een auto vast zagen staan in het gras. Toen zij ter plaatse gingen kijken bleek er ook nog iemand in het voertuig te liggen. De medische tas werd er alvast bijgepakt, maar hoefde niet gebruikt te worden: deze persoon had de auto in het gras geparkeerd en was in slaap gevallen. Als de slaper straks weer uitgeslapen is, staat er nog een flinke klus te wachten om de auto weer uit te graven.