Categorieën

Service

Woningen voor harde werkers

Woningen voor harde werkers
Wonen

Woningen voor harde werkers

  • Redactie/Schiedammer Online
  • 22-12-2020
  • Wonen
Woningen voor harde werkers

SCHIEDAM - In de Westfrankelandsestraat worden eind dit jaar elf huurwoningen opgeleverd.

"In deze appartementen wordt al een aantal maanden gerenoveerd met als doel het opleveren van verduurzaamde, nette woningen voor de hardwerkende middenklassers van Schiedam", zo laat ontwikkelaar en eigenaar Ocean Group weten in een persbericht.

De woningen van Ocean Group worden aangeboden aan particulieren. Ocean Group geeft aan niet te willen verhuren aan uitzendbureaus of detacheerders: “We geven de voorkeur aan de hardwerkende Schiedammer, die een woning zoekt die tip top in orde en bovendien ook betaalbaar is. Onze woningen worden altijd opgeknapt en gestoffeerd, alvorens wij ze aanbieden aan onze huurders. Dit zorgt voor een enorme aantrekkingskracht bij starters, maar ook bij gezinnen en ouderen.”

Er zijn nog enkele van de elf woningen aan de Westfrankelandsestraat, praktisch aan de Nieuwe Haven, te huur. De huurprijzen variëren van circa zeshonderd euro per maand (twee kamers, ongeveer 55 m2) tot 1150 euro per maand (twee woonlagen met in totaal vier kamers, ongeveer 90 m2). Deze prijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief gas, licht en water.

Ocean Group is eigenaar en verhuurder van meer woningen en commerciële units in onze stad, onder meer aan de Broersvest en het blok op de hoek van de PKO-laan en Singel, waarin ook Café Pleinzicht is gevestigd.