Categorieën

Service

Yes, ik ga lesgeven!

Yes, ik ga lesgeven!
Onderwijs

Yes, ik ga lesgeven!

  • Advertorial
  • 27-03-2021
  • Onderwijs

SCHIEDAM - Primo Schiedam en Hogeschool Rotterdam bereiden je voor op de volgende stap in jouw carrière, leerkracht binnen het basisonderwijs.

Het Schiedamse onderwijs heeft gedreven leerkrachten nodig. Wij bieden mensen de kans die, na een andere carrière, de stap willen maken naar het onderwijs. Zij-instromers die hun eigen ervaring meenemen en een nieuw vak zich eigen willen maken.

Voor september 2021 hebben we weer ruimte voor nieuwe zij-instromers.  Binnenkort start de nieuwe selectieronde. Twijfel niet, dit is jouw kans!

We zijn eerlijk, het is best hard werken. Maar dat is het wel waard! Bij Primo krijg je een unieke leerervaring. Binnen elke school van Primo werkt tenminste één zij-instromer. Al onze scholen zijn verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe collega’s.

Om gebruik te kunnen maken van dit unieke aanbod moet je aan de volgende criteria voldoen:
- Een afgeronde hbo-opleiding;
- Affiniteit en ervaring met kinderen;
- Met enthousiasme twee jaar willen investeren in opleiding en werk;
- Je bent vier dagen per week beschikbaar vanaf augustus 2021; 
- Tot slot ben je bewust dat je geen vrije dagen hebt, buiten de schoolvakanties om.

Primo betaalt de opleiding en gedurende twee jaar werk je drie dagen in de week op een Primo school en ga je één dag in de week naar de Hogeschool Rotterdam. Deze vier dagen word je betaald door Primo. Primo investeert in jou en biedt jou, na de opleiding, een vaste baan aan in het onderwijs. 

Yes, ik ben leerkracht

We vragen veel van onze kandidaten, maar na twee jaar kan jij met trots zeggen: “Yes, ik ben leerkracht”. Kan jij alle criteria afvinken? Ga dan het avontuur aan en stuur je sollicitatie, met uitgebreide motivatie naar E: [email protected] ovv zij-instromer. Je kunt tot 11 april reageren.

Eerst even contact? Bel of app met Seda (HR medewerker) op T: 06- 82439715 of vul het contactformulier in.

Zij gingen je voor:
Camee op De Violier
Aroen op Het Kleurrijk

Stichting Primo Schiedam

Burgemeester van Lierplein 77, Vlaardingen

Meer over Stichting Primo Schiedam →