Categorieën

Service

ZVVS heeft nieuw bestuur

ZVVS heeft nieuw bestuur
Sport

ZVVS heeft nieuw bestuur

  • Redactie
  • 26-11-2022
  • Sport
ZVVS heeft nieuw bestuur

ZWEMMEN - ZVVS heeft een nieuw bestuur. Tijdens de algemene ledenvergadering werden de nieuwe bestuurders van Zwemvereniging Vlaardingen-Schiedam geïnstalleerd.

Myra Houdijk neemt de voorzittershamer over van Fenny de Graaf. De laatste nam, na zeven jaar de functie van voorzitter te hebben bekleed, afscheid van het ZVVS-bestuur.

Kjeld Bekker trad aan als secretaris/tweede penningmeester en volgt als secretaris Gerrit Buijs op. Die heeft zich de afgelopen veertien jaar ingezet voor het bestuur van de vereniging. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe penningmeester. Alain van der Meer nam onlangs afscheid na vele jaren de functie van penningmeester te hebben vervuld.

Naast genoemde twee maken ook Mark Hendriks (voorzitter Waterpolocommissie) en Johan van Hees (voorzitter Zwemcommissie en vertegenwoordiger sectie Recreatief en Elementair Zwemmen) deel uit van het bestuur.

ZVVS is een vereniging actief in de zwembaden van Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Je kunt er terecht voor zwemlessen, trimzwemmen en voor wedstrijdsporten, waterpolo en wedstrijdzwemmen (ook masters en openwater zwemmen) en onderwaterhockey (tot 18 jaar). Met meer dan achthonderd leden behoort ZVVS tot de tien grootste zwemverenigingen van Nederland.