Acteur Atsma bedankt voor zorg in Vlietland

26-03-2020 Gezond Redactie

Barry en Rimmert op de longafdeling van het Vlietland


SCHIEDAM - Het Franciscus meldt trots de complimenten die het ontving van acteur Barry Atsma.

De 47-jarige Atsma heeft een broer met het syndroom van Down: Rimmert. Die werd tweeënhalve week geleden opgenomen op de Intensive Care van het Franciscus Vlietland, met een zware longontsteking. Het Coronavirus was toen nog maar net in Nederland geconstateerd, Rimmert Atsma hoorde niet bij de eerste besmette patiënten.

Grote broer Barry bedankt nu voor de zorg die Rimmert ontving. "De laatste week mocht ik hier samen met hem bivakkeren en heb ik van dichtbij kunnen zien hoe ongelofelijk goed hij verzorgd is door alle medewerkers van het Vlietland. Daarom wil ik de medewerkers allemaal heel erg bedanken: de verplegers, de schoonmakers, die mensen die het eten brengen, de artsen, de logopedisten en fysiotherapeuten. Allemaal zulk fantastisch werk en met zoveel liefde, en respect en toewijding aan Rimmerts herstel gewerkt en het herstel van alle patiënten hier."

Door de fantastische zorg van alle medewerkers van de Intensive Care en longafdeling is zijn broer wonderbaarlijk goed hersteld, aldus Atsma. Rimmert mocht een dezer dagen naar huis. Samen bedanken de twee daarom het ziekenhuis. "Succes met al het goeie werk hier."

PS. Dit bericht is na eerste plaatsing gewijzigd.Gerelateerd