Save the date: Woonbeurs Vlaardingen 23 maart

05-03-2019 Wonen Advertentie

Beeld van de woonbeurs in 2017


VLAARDINGEN - Zaterdag 23 maart van tien tot vier is het weer zover. De elfde editie van Woonbeurs Vlaardingen heeft dan haar deuren open in de Grote Kerk van Vlaardingen.

Als je even stilstaat bij dat feit, mag het best bijzonder worden genoemd dat er in de regio een evenement is dat al zoveel keer achter elkaar succesvol wordt georganiseerd. Het team van Fundament Financieel Avies is achter de schermen al maanden bezig om ook van deze editie weer een succes te maken. Het kantoor van Fundament aan de Korte Hoogstraat 8a in Vlaardingen is het kloppend hart van de organisatie van de Woonbeurs.

Het thema van deze editie is 'Vlaardingen op de Kaart'. Zoals elk jaar vind je op de woonbeurs allerlei informatie over nieuwbouwprojecten, duurzaamheid, financieel advies, kopen en huren,keukens, tuinen, cultuur, natuur en nog veel meer.

Elk jaar komen diverse ontwikkelaars naar de Woonbeurs Vlaardingen om de bezoekers op de hoogte te brengen van de nieuwe projecten. Nieuw deze editie is de bustour waarbij wij, onder begeleiding van een echte Vlaardingse gids en een adviseur van Fundament, de bezoekers langs de diverse projecten rijden. Kaarten voor deze superleuke bustour kunnen (na registratie) gratis worden afgehaald op het kantoor van Fundament. Wees er snel bij want vol is vol. Meer informatie volgt nog via de Facebookpagina van Woonbeurs Vlaardingen.

Kom jij op 23 maart ook naar de Woonbeurs Vlaardingen?

Via I: www.facebook.com/woonbeursvlaardingen blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Bij de stand van Fundament Advies staan wij klaar met een drankje en heel veel enthousiasme. Tot dan!Gerelateerd