Categorieën

Service

Donderdag 25 april

Donderdag 25 april
Terug

Donderdag 25 april

 • 25-04-2024
 • Agenda
 • Bingo

  Bingo bij Soos Blauwhuis aan het Spinhuispad. Vanaf 13.15 uur. 

 • Art Centre Schiedam

  Bij het Art Centre Schiedam is de tentoonstelling ‘Glinsteroogjes: De dichter! En vrienden’ te zien, georganiseerd door Kunst Werkt.
  Deze expositie is een eerbetoon aan Gerrit van Schuppen, de helft van het kunstenaarsduo SAGE, die vorig jaar op 14 mei op 72-jarige leeftijd overleed. Samenstellers zijn Aldo Hoeben en Saskia van Herwijnen, Gerrit’s levens- en kunstpartner in SAGE. De tentoonstelling omvat werken van Aldo Hoeben, Diet Wiegman, Helen White, Jet HH Crielaard, Marcel van Maele, Michel Snoep, PJ Roggeband, Renaat Ramon, Rob van der Ven, Sjef Henderickx en Yvon Koopman. 
  Geopend van een tot vijf.

 • Werk van de AKCS

  De leden van de stichting Amateur Kunstenaars Collectief Schiedam (AKCS) tonen hun werk in 'huize' Frankeland. Zo'n veertig kunstwerken zijn er dagelijks te zien.

 • De Wissel

  De Wissel is open tussen twee en vier voor een kop koffie of thee en een babbel. Of om te genieten van het werk van Truus Bonjernoor. Deze Vlaardingse kunstenares toont schilderijen, collages en keramiek.
   

 • Literair Café

  Schrijfster, dichter en tekenaar Joke van Leeuwen is te gast in het Literair Café. Zij is als schrijfster zeer productief en bouwde in de loop der jaren een indrukwekkend, veelzijdig en veelgeprezen oeuvre op. Een groot aantal van haar boeken zijn echte ‘klassiekers’ geworden. 
  Van acht tot tien vanavond in De Korenbeurs; entree: € 10,- (€ 2,50 korting voor leden van de bibliotheek en/of het Literair Gezelschap Schiedam. Scholieren betalen op vertoon van hun CJP €5,-). Kaarten bestellen via de website van de bibliotheek op https://www.debibliotheekschiedam.nl.