Categorieën

Service

'Goede manieren geven zekerheid'

'Goede manieren geven zekerheid'
Nieuws

'Goede manieren geven zekerheid'

  • Advertorial
  • 04-02-2021
  • Nieuws
'Goede manieren geven zekerheid'

SCHIEDAM - De Maatschappij, departement Waterweg-Noord organiseert op woensdag 17 februari van half vijf tot half zes in de middag een digitale bijeenkomst over zakelijke etiquette, waarvoor u zich gratis kunt aanmelden. Normaliter is dit alleen voor leden, maar u kunt op deze manier kennismaken met deze netwerkvereniging, die al meer dan 25 jaar actief is in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

De Maatschappij is een landelijke organisatie. Ze organiseert onder anderen de Koning Willem I-prijs. De Maatschappij heeft als doel 'de drie O’s' te verbinden: ondernemers, overheid en onderwijs.

Gastspreker over twee weken is Yvonne van der Kroft van Etiquette à la carte. Omgangsvormen en beleefdheidsregels zijn permanent in beweging. Tegelijk dreigen een aantal waarden en normen in onze moderne en diverse maatschappij razendsnel verloren te gaan. Verder kleuren steeds meer culturen onze samenleving én werkvloer met meer talen, denkpatronen, gebruiken, competenties en talenten. Verbreed je kennis door deelname aan de (online) etiquette-pubquiz, met vragen over onder meer zakelijke en internationale etiquette, kleding en dresscodes, tafelmanieren en waar het gaat om sociale media. Nuttig en gezellig!

Aanmelden voor 15 februari via E: [email protected].

Wij begroeten u graag online woensdag 17 februari
bestuur De Maatschappij, Waterweg-Noord
I: www.de-maatschappij.nl/departement/22.nl

De Maatschappij Departement Waterweg-Noord

p/a Westnieuwland 6, Vlaardingen

Meer over De Maatschappij Departement Waterweg-Noord →