Categorieën

Service

3D en Fundament: infoavond voor starters op woningmarkt

3D en Fundament: infoavond voor starters op woningmarkt
Wonen

3D en Fundament: infoavond voor starters op woningmarkt

  • Advertorial
  • 16-09-2023
  • Wonen
3D en Fundament: infoavond voor starters op woningmarkt

SCHIEDAM - Op zoek naar alle informatie voor het kopen van jouw eerste eigen woning? 
Bezoek de 'Startersinformatieavond' van 27 september!

Zaterdag 30 september is het weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag, een mooie gelegenheid om geheel vrijblijvend en laagdrempelig meerdere huizen op één dag te bezichtigen. Ook voor starters op de Schiedamse woningmarkt een uitgelezen kans om te ervaren wat er in onze mooie stad te koop is, maar weet jij als starter ook al wat je te besteden hebt?

Om starters goed voorbereid op weg te laten gaan tijdens de NVM Open Huizen Dag houden 3D Makelaars en Fundament Financieel Advies woensdag 27 september tussen 18.00 en 20.00 uur de 'Startersinformatieavond'. Tijdens deze avond word je geheel vrijblijvend geïnformeerd over alles rondom het aankopen en financieren van je eerste eigen woning. Je kan deze avond laten bekijken wat jouw financiële mogelijkheden zijn, laten checken of je in aanmerking komt voor de starterslening van de gemeente Schiedam en wat de meerwaarde van professionele aankoopbegeleiding in jouw situatie is. Voor meer informatie over deze avond aan de Gerrit Verboonstraat 17, klik hier

Dus bereid jezelf goed voor op de NVM Open Huizen Dag en laat je vrijblijvend en volledig informeren. Wellicht is jouw droomhuis dichterbij dan jij misschien denkt!

Voor een goede voorbereiding op jouw komst vragen wij om jezelf aan te melden. Dat kan simpel via deze link

Hopelijk zien we elkaar woensdag 27 september tussen 18.00 en 20.00 uur aan de Gerrit Verboonstraat 17 in Schiedam.

Fundament Advies

Korte Hoogstraat 8a, Vlaardingen

Meer over Fundament Advies →